Activitats esportives

Pujada salutPUJADA DE LA SALUT

Es fa un diumenge del mes de juny, després de la Festa Major. Es començà el 1974 i consisteix en una ascensió de 552 metres de desnivell a peu per la muntanya amb sortida del municipi de Sant Feliu fins arribar al Santuari de la Mare de Déu de la Salut.

Està organitzada pel Club Atletisme Pescallunes.

 

 

 

 

 

 

 


Santa LlúciaPEDALADA BTT SANTA LLÚCIA

Pedalada amb BTT que es celebra el matí del dia de la Fira de Santa LLúcia. Es fa en un recorregut ja senyalitzat per indrets inèdits, pistes i un entorn meravellós del nostre municipi.

Es pot escollir el recorregut més apte per cadascú: 35 km. (volta llarga) i 15 km. (volta curta). Hi ha tres premis pels tres primers de la volta llarga i de la volta curta en masculí i en femení. A l’acabar la cursa hi té lloc un esmorzar popular i cada participant rep un obsequi.

Està organitzada pel Grup Skaldabecs

 


Cursa runCURSA WARCLUBS RUN

Cursa de muntanya per equips.

Circuit circular de 21 km amb un desnivell acumulat de +750 metres, que transcorre en la seva totalitat per pistes i corriols de muntanya, la majoria són per l’ombra, passant per boscos i fondalades amb la bellesa que caracteritza el nostre entorn, que per alguna cosa forma part del conegut Parc Natural de la Zona volcànica de la Garrotxa.
Els participants han de formar equips de tres a cinc corredors, cada trenta segons es dona la sortida a un equip, durant la cursa no cal que vagin junts i tant sols es comptabilitzarà els tres millor temps de cada equip. Hi ha premis en metàl•lic per els primers equips classificats i obsequis per a tots els participants.
Repartits pel recorregut hi ha varis punts d’avituallament i aigua abundant per refrescar-se, a l’arribada es farà entrega dels obsequis, menjar, begudes, premis, etc.

L’organitza el Grup Skaldabecs


Cross estiuCROSS ESTIU

Es fa un diumenge del mes d’agost o setembre. Es començà el 1985 i consisteix en un cros amb diferents categories. La sortida és als Arbres d’en Casals de Sant Feliu de Pallerols i és una cursa puntuable pel rànquing comarcal. A l’acabar la cursa cada participant rep esmorzar i un obsequi.

L’organitza el Club Atletisme Pescallunes.

 


TRIAL 4X4 SANT FELIU DE PALLEROLS – XAFARROCS

Es realitza el mes de maig i és una autèntica festa del 4×4 on no hi falta l’emoció, l’adrenalina ni els reptes

Disposen de més de 3 hectàrees de circuit que està limitat en zones de diferent nivell de dificultat. Hi ha també servei de bar, wc, boxes, zona d’acampada, fira d’expositors 4×4, exhibició de cotxes RC i zona d’entreteniment infantil.

L’espectacle XAFARROCS està assegurat!

Més info: grup4x4xafarrocs@gmail.com

10471602_10207461313668257_3313431729976549179_o

12120053_10207461315748309_2713894061413992712_o


Cursa americanaCURSA AMERICANA I TROBADA OFF-ROAD

Esporàdicament l’Associació Moto Club Gas a la Burra organitza curses de motos/quads amb caràcter off-road puntuables pel Campionat provincial de Girona.

La nostra associació està treballant per poder aconseguir un circuit de motos fixe aquí al nostre municipi.