Equips i associacions esportives del municipi

EscutU.E HOSTOLES

El futbol és indubtablement l’esport amb més arrelada, afecció i antiguitat a Sant Feliu.

Els orígens de la U.E. Hostoles caldria buscar-los el 1908 amb la creació del Deport Pallarolenc. Però no és fins el 1915-16 que es construeix el primer camp de futbol a Sant Feliu, als Arbres d’en Casals. Va ser cap el 1921 que es donà un fort impuls a aquest esport i es va construí un nou i millor camp de futbol als darreres del Puig d’en Sala. Per raons polítiques es va dissoldre l’equip l’any 1931 i no va ser fins l’any 1936 que es va tornar a reactivar construint-se un nou camp de futbol al Grup Verge de la Salut i finalment va prendre el nom d’Unió Esportiva Hostoles que va perdurà fins el 1939. A partir de 1940 s’adoptà la nova denominació Club de Futbol Santfeliuense, s’amplià el camp diverses vegades i el 1946 s’hi va plantar herba. No va ser fins el 1951 que l’equip es va vestir oficilament de blanc.

Entre 1958 i 1962, Sant Feliu es troba sense futbol. La majoria dels jugadors varen fitxar per altres equips que els començaren a remunerar econòmicament. Mentrestant aquí es quedà un equip més modest i senzill. El 1963 fins a l’actualitat significà la represa d’un equip de futbol censat a la Federació Catalana de Futbol que recupera l’antic nom, UNIÓ ESPORTIVA HOSTOLES.

Durant tots aquests anys s’ha jugat a les categories d’aficionat, 3a. i 2a. regional, s’ha aconseguit el campionat de lliga de l’any 1965-66 i el 1977-78, aconseguint l’ascens de categoria, igual que l’any 1992-93, per reestructuració d’aquesta.

El desembre de 1997 es va inaugurar el nou camp de futbol municipal al carrer Puig d’en Sala.

Telèfon de contacte: 972 444 498  –  David Casadevall


ASSOCIACIÓ ESPORTIVA UNIÓ REMENCES

La Unió Remences és un club de futbol base multi seu, dinàmic, referent, de qualitat i sostenible amb una zona d’actuació compresa entre les les poblacions de Sant Feliu de Pallerols, Les Planes d’Hostoles, Amer, Anglès i Osor.

El Ter-Brugent A.E. a principis d’any (2021) comença establir converses i reunions entre els següents clubs esportius: Unió Esportiva Hostoles, Les Planes Club de Futbol, Amer Club de Futbol i la Unió Esportiva Osor.

S’acorda d’unificar el futbol base del nostre territori i amb les portes obertes a la participació d’altres clubs pròxims. Uns acords amb un projecte esportiu i amb un pla tècnic i metòdic en comú: formar jugadors i jugadores de futbol amb totes les categories i nivells, des de l’escoleta, pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i fins a juvenil.

Un club de futbol base referent, de qualitat i sostenible. Que sigui capaç de transmetre uns aprenentatges esportius i sòlids, una disciplina esportiva, una activitat de salut, uns valors humans, un treball d’equip i d’unió, una metodologia establerta, una pedagogia de les necessitats específiques dels jugadors i jugadores, una confiança propera i de relació amb les famílies dels nens i nenes i una implicació oberta i objectiva amb les regidories d’esports dels Ajuntaments.

Amb aquesta unificació el Ter-Brugent A.E. manté la seva estructura interna i estatuària sense ànim de lucre  i canvia la seva denominació amb el nom Associació Esportiva Unió Remences.

https://unioremences.wixsite.com/remences

620 717 274 / 608 081 157


Atletisme PescallunesCLUB ATLETISME PESCALLUNES

El Club Atletisme Pescallunes va néixer formalment el 1983, inicialment amb el nom de Grup Pescallunes, prenent el relleu en l’organització de la Pujada a la Salut de l’Esbart Barretines.

D’aquells temps a dia d’avui, les coses han canviat molt, i formem un club obert a tot aquell que li agradi la pràctica de l’atletisme en la vessant córrer i / o caminar. Com a club organitzem la Pujada a la Salut (ininterrompudament des de 1975), el Cross d’Estiu (des de 1983) així com organitzar alguna marxa i / o caminada pels voltants del nostre poble.

Ens agrada participar en carreres i / o caminades per tot Catalunya, i pràcticament, cada cap de setmana els membres del club participem en les carreres i / o caminades que han al voltant de casa (i alguna vegada no al voltant). Volem ser un punt de trobada de nous amics i companys on poder gaudir de l’esport que ens agrada, així com un club obert a totes aquelles iniciatives que es vulguin dur a terme.

Per a qualsevol qüestió poden posar-se en contacte a través del mail: catpescallunes@gmail.com

Blog Club atletisme Pescallunes

https://catpescallunes.wixsite.com/pescallunes

Grup Rocalba, 14

17174 SANT FELIU DE PALLEROLS

Telf: 685 603 289


BÀSQUET ESCOLA ROCALBA

Per iniciativa de l’AMPA de l’escola i per l’interès d’un grup de nens/nenes aficionats al bàsquet, es practiquen entrenaments d’iniciació a la pista de l’escola que estan dirigits per la Júlia Oliveras.rganitza: AMPA Escola Rocalba

Per qualsevol qüestió i més informació us podeu posar en contacte a través del mail:

amparocalba@gmail.com


SKALDABECS SANT FELIU

Grup de gent de Sant Feliu aficionats a l’esport que organitzen:

  • BTT Santa LlúciaBTT SANTA LLÚCIA

Va ser l’any 1994, d’això ja fa 17 anys, que una colla d’aficionats a la bicicleta de muntanya vam decidir organitzar una pedalada, sense caire competitiu, tant sols per fomentar la pràctica de l’esport amb bicicleta de muntanya i sobretot per donar a conèixer la nostra terra i el nostre entorn. El nostre municipi és ideal per practicar-hi el Btt, la gran quantitat de camins, corriols i pistes existents, juntament amb uns paisatges meravellosos,  fan que ens resulti molt fàcil trobar cada any un recorregut diferent i que deixi ganes de tornar a la majoria de participants.

En el transcurs d’aquests anys hem tingut dificultats, sobretot problemes meteorològics que hem solbentat amb més o menys encert, el que mai ha fallat ha estat la dedicació i les ganes, dels membres de l’organització així com dels companys, familiars, aficionats, etc. que a mesura que s’acosta el dia de la pedalada ens ajuden de manera incondicional però amb gran entusiasme.

Podeu trobar tota la informació a la nostra pàgina oficial: www.bttsantallucia.com

I també al Facebook: Bttsantallucia Sant Feliu

  • Cursa Warclubs runWARCLUBS RUN

Ja fa una colla d’anys que el grup Skaldabecs organitzem algunes proves de caire esportiu, tant a peu com en bicicleta. Ara intentant ser innovadors, hem volgut muntar una cursa diferent, una cursa de muntanya per equips.
El circuit serà circular de 21 km amb un desnivell acumulat de +750 metres, que transcorre en la seva totalitat per pistes i corriols de muntanya, la majoria són per l’ombra, passant per boscos i fondalades amb la bellesa que caracteritza el nostre entorn, que per alguna cosa forma part del conegut Parc Natural de la Zona volcànica de la Garrotxa.
Els participants han de formar equips de tres a cinc corredors, cada trenta segons es dona la sortida a un equip, durant la cursa no cal que vagin junts i tant sols es comptabilitzarà els tres millor temps de cada equip. Hi ha premis en metàl·lic per els primers equips classificats i obsequis per a tots els participants.
Repartits pel recorregut hi ha varis punts d’avituallament i aigua abundant per refrescar-se, a l’arribada es farà entrega dels obsequis, menjar, begudes, premis, etc.

Podeu trobar més informació:

Web: http://www.warclubs.cat/ o per mail: warclubs@gmail.com

I també al facebook: https://www.facebook.com/warclubs.run


Moto-clubMOTO CLUB GAS A LA BURRA

Associació que va néixer el novembre de 2010 amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva. Està formada per un grup de joves afeccionats al món del motor, per això té com objectiu la pràctica de la modalitat i/o disciplina del Motociclisme.

Organitzem competicions com la Cursa America i la Trobada Offroad.

Per qualsevol qüestió us podeu posar en contacte al telèfon 972 444 234 (Gerard Matas)

http://www.facebook.com/MCGasalaBurra