22è TAST GASTRONÒMIC – Diumenge 16 desembre

A partir de 2/4 d’1 fins les 2 del migdia, XXII Tast Gastronòmic de Plats i Productes de la Vall d’Hostoles i Comarca, organitzat per l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols.

Elaborats pels restaurants i fondes de la vila de Sant Feliu i comarca.

PLATS

– Posada Fonda Finet –

Volcanet d’albergínia

– Restaurant Santuari La Salut –

Mandonguilles Mar i Muntanya

– Restaurant Ca la Matilde –

Cap i tripa de vedella estofat (Callos)

– Restaurant Can Corominas –

Popets amb ceba

– Restaurant La Curenya –

Crema de moniato amb cansalada i bolets

– Restaurant La Rectoria de Sant Miquel –

Puré de fesols de la Vall

amb pernil de Baiona de Brugent sobre un “oatcake”

“Shortbread” – Galeta Escocesa

– Cafè l’Esbart –

Mini pizzes

– Restaurant l’Estació –

Cafès

——————–

POSTRES

Pastisseria Martori i Fruites Capdevila

Pa, aigua, vi i licors:

Agrocomerç Cafeteria El Lago,

Agroproductes Hostoles,

Queviures Can Bosch, Novavenda,

Ratafia Russet i Gros mercat

——————–

PREU de promoció dels tiquets: 9,00 €

Amb la compra dels tiquets es sortejarà una panera al final del tast.

I amb la compra de cada tiquet, es destinarà també 1,00 € a la Marató de TV3.

NOTA: En cas de pluja o mal temps, el tast es farà a la Sala de Ca Les Hermanes.

Podeu descarregar el cartell clicant AQUÍ.

PLATS

Tast Cartell A3-001