ÀPATS del MÓN !!

Des del 21 d’Agost hem pogut veure pel poble un grup de persones provinents d’arreu del món. Segurament, alguns i algunes de vosaltres pensareu, què hi fèien aquí? Doncs bé, van iniciar la primera fase d’un projecte que pretén recuperar els antics Horts Comunitaris d’en Soler.
El seu objectiu era clar: Implementar un sistema integral d’aigües que permeti seguir avençant amb el projecte i a poc a poc, recuperar aquest espai que antigament havia set un espai de trobada i conreu pels vilatants i vilatanes de Sant Feliu de Pallerols.

14 persones d’arreu del MÓN han estat treballant durant 3 setmanes als Horts del Soler de Sant Feliu de Pallerols… Ara arriba el COMIAT

Durant aquesta setmana, els i les voluntàries es despedeixen i ens agradaria que formèssis part del seu COMIAT….

 

Dimarts 05 de Setembre a les 20:30h tindrà lloc un SOPAR a la Fresca amb plats del mòn, per tal de poder compartir la feina que s’ha estat fent fins al moment i conèixer una mica millor el projecte i les persones que en ell hi han participat.
Ens agradaria que totes i tots hi partícipessiu, portant un plat de menjar típic del vostre poble, provant els menjars que les persones voluntàries ens cuinaran amb delit, a parlar i a compartir experiències i pensaments, escoltant la música que acompanyarà el moment…
T’hi animes?
És totalment gratuït!!!
Per qualsevol cosa podeu contactar amb el correu
info@resilience.earth, o bé, parlar amb l’Ajuntament o les
voluntàries que trobareu al poble!

 

Més informacfió: AQUÍ