Arrenca el III Congrés Internacional sobre el potencial dels Boscos en la Salut.

Avui han visitat el nostre municipi el participants en el III Congrés internacional sobre el potencial dels boscos en la salut. El congrés és organitzat per l’Associació Sèlvans, la Xarxa de Conservació de la Natura, i el Campus Patrimoni Cultural i Natural de la Universitat de Girona.

Aquest congrés es celebrarà del 7 al 10 d’octubre a Girona i a la Garrotxa. Acollirà una nombrosa representació de les principals xarxes internacionals sobre teràpies forestals a nivell mundial. Vinguts dels cinc continents tots comparteixen un interès comú: la voluntat de conservació i valorització dels boscos d’alt valor ecològic i terapèutic.
El III Congrés Internacional sobre el Potencial dels Boscos en la Salut significarà un pas endavant en l’actualització en recerca biomèdica sobre el potencial dels boscos en la salut i el benestar de les persones. A més, propiciarà un espai de trobada per al coneixement i intercanvi d’experiències d’arreu del món en l’ús i la valorització d’aquests serveis.

Una fita altament rellevant serà la creació d’un espai de cooperació internacional entre el conjunt de xarxes de boscos amb funcionalitat terapèutica dels diferents continents, que treballarà per harmonitzar-ne els estàndards de qualitat i de certificació.

L’esdeveniment culminarà amb una defensa de la necessitat de preservar els boscos naturals com a espais proveïdors de salut i benestar per a les societats.

Per a més informació, cliqueu AQUÍ

IMG-20191008-WA0000