BRIGADES JOVES D’ESTIU 2019

Us fem arribar informació sobre aquesta iniciativa d’estiu que s’impulsa des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols amb la col·laboració del Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa:

BRIGADA JOVE DE VOLUNTARIS D’ESTIU 2019

QUÈ ÉS I PER QUÈ ES PROPOSA?

Donada la manca d’oferta d’activitats d’estiu adreçada als joves de 14 a 16 anys, plantegem una proposta basada en el voluntariat a diferents serveis municipals. La idea és oferir un espai de participació directe en la vida municipal i, a la vegada, que les accions i dinàmiques que executin els joves siguin beneficioses pel poble en general.

No es vol substituir el treball que duen a terme els professionals de l’Ajuntament (monitors del casal d’estiu, treballadors de la brigada o de la llar d’infants…), sinó donar un complement a aquests serveis i, al mateix temps, una oportunitat als joves d’aprofitar l’estiu. Pensem, també, que els participants mereixen una compensació que consistirà en una sortida a PortAventura el cap de setmana del 19 i 20 d’octubre.

QUI HI POT PARTICIPAR?

Joves empadronats al municipi i nascuts els anys 2003, 2004 i 2005.

QUAN ES FARÀ?

De l’1 al 26 de juliol, els matins i a diferents espais municipals, com per exemple: la brigada municipal, la llar d’infants, al centre de dia… Per conèixer el projecte és molt important que assistiu a la reunió informativa.

REUNIONS INFORMATIVES I INSCRIPCIONS:

DIJOUS 16 DE MAIG A LES 19.30 h A LA SALA ANNEXA A LA BIBLIOTECA

En aquesta reunió informativa per pares i joves concretarem les feines que es poden fer, la temporalitat i hores al dia, les compensacions… i donarem els fulls d’inscripció.
Inscripcions fins el dia 7 de juny!

 

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o comentari que ens vulgueu fer i les aportacions que creieu oportunes.

Ens podeu localitzar a través de l’Ajuntament, del correu electrònic mvila@garrotxa.cat o al tel. 679 032 872.

Gràcies per la vostra atenció!

BRIGADES JOVES D'ESTIU