CONCESSIÓ D’AJUTS PER A ACTIVITATS CULTURALS RELACIONADES AMB LA CULTURA POPULAR I TRADICIONAL I L’ASSOCIACIONISME – Departament de Cultura de la Generalitat

Amb el suport de la CONCESSIÓ D’AJUTS PER A ACTIVITATS CULTURALS RELACIONADES AMB LA CULTURA POPULAR I TRADICIONAL I L’ASSOCIACIONISME per l’exercici 2019 del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’ajuntament de Sant Feliu de Pallerols ha pogut cofinançar la Festa Major 2019.

El 23 de novembre de l’any 2000 La Generalitat de Catalunya (GOV/224/2010) va reclassificar com a Festa Patrimonial d’Interès Nacional la Festa Major de Sant Feliu de Pallerols.

El dissabte dia 8 de juny, a les 5 de la tarda, es va fer la mítica CERCAVILA del “BALL DE CAVALLETS (grans i petits),GEGANTS I MULASSA. Instrumentista de violí: Daniel Vilarrúbias i Cuadras, músic d’Igualada especialitzat en música popular i tradicional. Acompanyats pel Grup de Ministrers del’Escola Municipal de Música Francesc Montsalvatge d’Olot i la Xaranga Damm-er.

El diumenge dia 9 de juny, a 2/4 de 6 de la tarda, a la plaça de l’Església, hi va haver l’AUDICIÓ DE SARDANES per la Cobla LA PRINCIPAL D’OLOT. A la mitja part va tenir lloc el BALL DE CAVALLETS, GEGANTS I MULASSA: Ball de la Mulassa (Mulassa Verda), Ball Pla, Matadegolla, Contrapàs, Sardana Curta (La Pastoreta) i Sardana Curta (L’Antiga), amb el suport musical de la mateixa cobla.

El dilluns dia 10 de juny, a la mitja part de l’Audició de Sardanes, va tenir lloc el “BALL DE CAVALLETS, GEGANTS I MULASSA”: Ball de la Mulassa (Mulassa Verda), Ball Pla, Matadegolla, Contrapàs, Sardana Curta (La Pastoreta) i Sardana Curta (L’Antiga), amb el suport musical de la mateixa cobla.

I per acabar, el mateix dilluns a les 7 de la tarda, a la Plaça El Firal, es va realitzar la PALTRUCADA POPULAR.

L’import concedit per part del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha estat de 1.678,50 €

cultura_h3