FIRA DE SANTA LLÚCIA 2017

CARTELL FIRA DE SANTA LLÚCIA 2017-001DISSABTE DIA 16 DE DESEMBRE

– A les 5 de la tarda, a la Sala de l’Esbart, VII Subhasta en benefici de la Fundació Oncolliga de Girona – Lliga Catalana d’ajuda als Malalts de Càncer (Programes a part)

– A 2/4 de 7 del vespre, a l’església parroquial, Missa cantada pel Cor Parroquial

-A partir de les 9 del vespre, a la Sala de Ca Les Hermanes, Sopar i festa de Pastors (programes a part). Preu: 22,00 € (Hi haurà diferents sorteigs de regals).
(Podeu apuntar-vos trucant a Nil Port Tel. 630 002 007 o bé trucant a l’Ajuntament Tel. 972 44 40 11).
A continuació Actuació del Playback SURTI COM SURTI a càrrec del Casal de la Gent Gran de Sant Joan Les Fonts.

DIUMENGE DIA 17 DE DESEMBRE

Durant tot el dia al centre històric del poble, Fira-Mercat d’Artesania, Exposició de bestiar i maquinària, Passejades amb carruatges , Activitats lúdiques, socials i culturals.

• A les 9 del matí, XXIII Pedalada Popular. Sortida de l’Av. Vall d’Hostoles – Pista poliesportiva. Inscripcions una hora abans. (programes a part)
• A partir de les 10 del matí, a l’aparcament del Soler, Trobada i exposició de vehicles antics a càrrec de MAG (Motor Antic Garrotxa).
• A partir de les 10 del matí fins a la 1 del migdia, Portes obertes del Molí de la Conqueta per a qui vulgui visitar-lo.
• A les 11 del matí, a la Plaça El Firal, Exhibició Eqüestre de doma en llibertat a càrrec d’Aleix Arboix i Demostració de com ferrar un cavall a càrrec de Jordi Puche.
• A les 12, Inauguració del transport adaptat al Centre de Serveis de la Gent Gran a càrrec de la Fundació “La Caixa”, l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols i el Casal de la Gent Gran “Sant Marc”
• A continuació, a l’església del Roser, Inauguració Exposició de Pessebres dels autors Joan Pujolràs, Nil Port, Aleix Arnau, Ivan Rius, i amb la col·laboració de l’Agrupació de Pessebristes de Mataró. Aquesta Mostra de Pessebres forma part del CAMÍ DE PESSEBRES 2017 d’arreu de la Comarca.
• Seguidament, Agraïment per part de les autoritats a tots els participants de la Fira.
• A partir de 2/4 d’1, XXI Tast Gastronòmic, organitzat per l’Associació de Turisme, Indústria i Comerç (A.T.I.C) de Sant Feliu de Pallerols. (programes a part)

• A 2/4 de 6 de la tarda, a la Plaça El Firal, II CAGADA DEL TIÓ POPULAR i música per a tothom.
• A 2/4 de 7, a la Sala de Ca Les Hermanes, Actuació de la Xaranga Damm-er a favor de la Marató de TV3.
• Seguidament, a la plaça El Firal, Botifarrada popular a favor de la Marató de TV3. (Botifarrada: 4,00 €. El 50% anirà destinat a la Marató de TV3)

En acabar, es farà el Sorteig d’un cap de setmana per a dues persones (mitja pensió) a l’Hostatgeria La Salut de Sant Feliu de Pallerols.
Podeu veure el cartell clicant AQUÍ
Podeu veure la programació clicant AQUÍ