GRAN RECAPTE D’ALIMENTS 2017 A SANT FELIU DE PALLEROLS

La Fundació Banc dels Aliments organitza, un any més, el Gran Recapte d’Aliments en el qual també participa el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, Càritas Garrotxa i Creu Roja La Garrotxa. L’objectiu de la campanya és aconseguir recaptar aliments i productes bàsics des de qualsevol punt de Catalunya, informar i sensibilitzar la població de la realitat de la fam al nostre país i de la importància de la implicació solidària de la ciutadania per ajudar a fer front a aquesta situació.

Aquest any, el Gran Recapte d’Aliments tindrà lloc a Olot el dissabte 2 de desembre, aquest dia es convertirà en la jornada central.

Tot i això, abans i després d’aquesta data hi haurà punts de recollida a diferents llocs de la comarca, a través dels Ajuntaments, entitats, comerços, etc.

SANT FELIU DE PALLEROLS com cada any també hi participarà a partir del dia 1 fins el dia 17 de desembre i com altres ocasions podreu deixar les vostres aportacions en les caixes que trobareu en els establiments col·laboradors.

Tot el material recollit en el Gran Recapte es destina al CDA (Centre de Distribució d’Aliments) de la Garrotxa.

Amb aquesta i altres campanyes, la Garrotxa demostra, any rere any, que és una comarca molt solidària i ara, més que mai, necessitem tornar-ho a ser.

 

Vols col·laCARTELL RECAPTE ALIMENTS 2017-001borar? Et necessitem!

 

Podeu accedir al cartell clicant AQUÍ