IX SETMANA DE LA GENT GRAN

Del 15 al 21 d’octubre 2018

Podeu consultar el programa clicant AQUÍ.

CARTELL-001

PROGRAMA

­­­­­Dilluns 15 d’octubre

 A les 6 de la tarda, PRESENTACIÓ i INAUGURACIÓ DE LA SETMANA DE LA GENT GRAN

– Benvinguda-invitació del President, Manel Serra

– Intervenció de l’alcalde de Sant Feliu, Joan Casas

– Pregó i mostra d’actuació a càrrec de l’il·lusionista Xevi, de Santa Cristina d’Aro.

Xevi, il·lusionista i mag conegut i reconegut internacionalment, aquest any ens ha volgut acompanyar en la nostra Setmana. Va actuar per primera vegada dalt d’un escenari quan només tenia catorze anys. El 1965 va quedar finalista en el programa de TVE “Salto a la fama”. L’any 1969 va ser rècord mundial de conducció amb els ulls tapats, és fundador de “Mags sense fronteres” i de “Mans Màgiques del Món”. És professor de màgia, conferenciant, director i presentador del primer programa de màgia fet a la ràdio. Ha gravat videos de màgia, ha col·laborat en moltes publicacions, ha fet cinema i ha creat articles màgics per a nens.

Finalitzat l’acte, el Casal ofereix un selecte piscolabis als assistents.

Dimarts 16 d’octubre

TARDA DE MÚSICA DE CAMBRA

– A les 6 de la tarda, actuació del GRUP DE MÚSICA DE CAMBRA CALIDAE.

El President del Casal va dir fa uns anys que “llogar” el grup Calidae per a la nostra Setmana era com allò que es feia abans, quan es llogava d’un any per l’altre una gran orquestra de renom per a la Festa Major. Calidae, ja ho podem dir, és el nostre grup musical per excel·lència, i per això esperem que tinguin l’èxit i acceptació que han tingut cada any entre nosaltres.

Acabada l’actuació, xocolatada popular amb coca de flequer i torrades al foc de llenya.

Dimecres 17 d’octubre

EXCURSIÓ A SANTA CRISTINA D’ARO

– Sortida des de l’avinguda Vall d’Hostoles, a les 9,30 del matí (dos quarts de deu)

– No pararem pas pel camí, recomanem que ja s’hagi esmorzat

– A les 11, arribada a Santa Cristina. Visita a la Casa Màgica, guiada i explicada pel propi il·lusionista Xevi, promotor i propietari.

– Cap a les 2, dinar al restaurant Can Sabata, de Lloret de Mar, amb el següent menu:

Patates braves a la Catalana

            Croquetes casolanes de formatge de cabra

            Wok de verdures saltades amb secret ibèric de gla

            Paella Marinera (arròs de peix i marisc)

Postres del dia

.           Vins, aigües minerals i cafè

Havent dinat hi haurà la possibilitat de fer una passejada per Lloret, i es compta arribar de tornada cap a casa pels volts de les set – quarts de vuit de la tarda..

Preu: 40 Euros (viatge, visita a la Casa Màgica i dinar). Últim dia per inscriure’s al viatge: dissabte 14 d’octubre.

La Casa Màgica és el primer museu de la màgia del territori espanyol, a més de ser el més gran del món dedicat a l’art de l’il·lusionisme. Es troba al municipi de Santa Cristina d’Aro, en una masia catalana de l’any 1850, on a través de les seves diferents sales anirem descobrint una important col·lecció de màgia, nombrosos objectes curiosos, antiguitats, autòmats, pintures, fotografies, records i un gran nombre de premis obtinguts pel seu fundador, Xavier Sala i Costa, conegut internacionalment com el Mag “Xevi”.

 

Dijous 18 d’octubre

A les 6 de la tarda:

Presentació, en exclusiva mundial, del recull de poesies de Joan Pujolràs “Coses meves”. Entrevista amb l’autor, i demostració poètica en directe.

Es tracta d’un llibret fet de forma artesanal, on s’hi recullen quantitat de poesies que ha creat en Joan. Hi són separades per temes (humor, pàtria, poble, nadal, enyorances…) i breument comentades, per fer palesa la inspiració i l’enginy del nostre vilatà Joan Pujolràs, altrament anomenat en Jan Bep.

Acabada la presentació, assortit d’embotits i pa amb tomata.

Divendres 19 d’octubre

A les 6 de la tarda: Concert musical a càrrec de Veus Garrotxines. És un grup musical creat fa uns anys per set olotins, cada un d’ells especialitzat en un instrument. El repertori d’aquest grup són, bàsicament, les anomenades “cançons de sempre”..

Acabada l’actuació, berenar d’hamburgueses i porrons de vi.

 

Dissabte 20 d’octubre

CAMINADA i ESMORZAR A LA FONTANA

– A les 9 del matí, concentració i sortida des del Firal, a peu fins a la Fontana.

– Esmorzar a la font.

En cas de mal temps, l’esmorzar es farà al polivalent

 

Diumenge 21 d’octubre

FESTA DE CLOENDA DE LA SETMANA

– A les 12,30 del migdia, a la plaça de ca les Hermanes, celebració de la MISSA DE CAMP, presidida per mossèn Jesús Calm i amb acompanyament del Cor Parroquial.

– A la 1,30 dinar popular, amb el següent menú:

            Fideuà

            Rap amb llagostins i patates

            Pastís

            Vins, cava, aigües minerals, cafè, digestius

Preu: 20 Euros.

Per a aquest dinar, cal inscriure’s al Casal abans del dijous dia 18 d’octubre.

Després del dinar, actuació musical (possible i potser probable ball animat) amb cançons, corrandes i tonades de sempre.

FINAL DE FESTA i COMIAT GENERAL

 

NOTES:

Anada a Santa Cristina d’Aro – Tenim reservat un autocar de 55 places. Es tancarà la inscripció el dissabte 14 d’octubre. Caldrà abonar l’import del viatge, visita a la Casa Màgica i dinar (40 euros), al moment d’apuntar-s’hi.

Inscripcions – A l’Ajuntament hi haurà uns llistats per apuntar-se al viatge a Santa Cristina i Lloret, i per al dinar del diumenge dia 21. Allà s’haurà de pagar l’import del viatge (40 euros) i el del dinar (20 euros). La inscripció per al viatge a Santa Cristina es tancarà el dissabte dia 14 d’octubre. I la inscripció per al dinar, el dijous dia 18. Tant pel que fa al viatge com al dinar, després de fer alguns equilibris, hem pogut mantenir els mateixos preus de l’any passat.

Organització – Si no es diu el contrari, els actes diaris es faran al polivalent de ca les Hermanes.

Preus – Tots els actes són gratuïts, llevat de l’excursió a Santa Cristina i el dinar del diumenge.

Agraïment – El nostre agraïment als col·laboradors i patrocinadors, per les aportacions que ens han fet arribar. Un agraïment també al nostre Ajuntament, pel suport logístic i les facilitats que ens dóna.

Sant Feliu de Pallerols – Garrotxa Meridional

Octubre 2018