JA POTS COMPRAR LES TEVES ENTRADES ANTICIPADES PER LA 11a FESTA DELS ANYS 60

La 11ª Festa dels anys 60 ja comença a escalfar motors!!! Reserva el Dissabte 1 de juliol!

Esteu apunt pel Guateque més gran de l’estiu? Aquest any  en preparem una de grossa!

Com sempre es començarà a ambientar amb música dels anys 60, 70 i 80 gràcies al Dj Joan Soler.

Seguidament, el grup Els Volcànics tornaran a la Festa dels anys 60 amb moltes ganes de fer ballar al públic i així començar a omplir la pista de ball.

Tot seguit, un dels grups de més èxits dels anys 70 i principis dels 80, amb cançons tan reconegudes com Waterloo, Mama Mia, Chiquitita… gràcies a ABBA Revival gaudirem d’una actuació de qualitat i del més semblant a l’original grup suec ABBA, ja que treballen fins al més mínim detall en el seu vestuari, posada en escena, la gestualitat i coreografia. Un dels grups més dignes successors de l’antic grup que malauradament va abandonar la seva carrera.

A continuació, Els Corbs Negres, sortiran a l’escenari amb un repertori musical escollit per aquesta ocasió. El públic tindrà moltes ganes de ballar amb el ritme i les melodies d’aquesta formació que en aquests darrers anys sempre ha sigut un dels protagonistes d’aquesta Festa.

Però no tot queda aquí.

El Chiringuito! Mami que serà lo que tiene el negro! La Barbacoa! El Bimbó!… Us fa pensar en algú? Doncs sí, també tindrem el Rei de les cançons de l’estiu, el flamant GEORGIE DANN, qui amb la seva simpatia i senzillesa ha fet que mig món balli tots els anys al ritme de les seves cançons.

Comenceu a reservar el DISSABTE DIA 1 DE JULIOL per poder venir a la 11a Festa dels Anys 60.

Gaudireu i ballareu de valent!

RECORDEU que el mateix dia de la Festa, a partir de les 8 del vespre, a la plaça del Soler, hi haurà Sopars a la fresca a preus populars.

ENTRADES!

PREUS: ANTICIPADA: 20,00€     –     A TAQUILLA: 25,00€

Entrades anticipades a partir d’avui fent un ingrés al núm. de compte de: CAIXABANK ES63 2100 4815 2822 0003 0146 posant com a referència: FESTA ANYS 60 + VOSTRE NOM + NºEntrades (podreu recollir les entrades el mateix dia a taquilla entregant el comprovant de l’ingrés)

També trobareu les entrades anticipades als establiments habituals uns mesos abans de la Festa, ja us anirem informant.

 

abba revival georgie dannj