NOTÍCIA OLOT TV FESTA ANYS 60

Georgie Dann actuarà a la propera Festa dels Anys 60 de Sant Feliu de Pallerols, que se celebrarà l’1 de juliol.

Així ho ha confirmat l’Ajuntament del municipi, que segueix apostant per acollir els artistes més coneguts d’aquella dècada i les posteriors. Les entrades es posaran a la venda a finals de març, després de la presentació oficial de l’esdeveniment, on també sonaran els millors èxits del grup ABBA.

La notícia ja ha començat a córrer per la comarca. El cap de cartell de la Festa dels Anys 60 del 2017 serà qui durant anys ha animat l’estiu amb cançons enganxoses i animades que conviden a ballar.

L’actuació tindrà lloc l’u de juliol. Les entrades, però, no es posaran a la venda fins a finals de març, després de presentar la resta d’actuacions, on s’inclouran els majors èxits d’uns altres artistes propis de l’època, el grup ABBA.

Les entrades es posaran a la venda a diferents llocs de la comarca i també per Internet, un mitjà que l’Ajuntament de Sant Feliu vol potenciar en aquesta edició per aconseguir plaça per a aquest esdeveniment. El consistori alerta que les entrades són limitades.

Les sorpreses de la Festa dels Anys 60 d’aquest 2017 prometen competir amb l’esdeveniment del 2016, quan Sant Feliu va acollir l’actuació dels mítics Boney M.

Podeu consultar el vídeo de la notícia clicant aquí.