Primera trobada Incubació Civichub: decideix el teu programa!

S’està organitzant un primer event d’un programa pioner/innovador per a promoure l’emprenedoria especialitzada en “tecnologia cívica” a la Garrotxa anomenat CivicHub.

Tecnologia cívica: tecnologia i metodologíes per a millorar la qualitat de vida, que s’obre a la participació de la ciutadania per a oferir serveis que beneficien el seu benestar.
Els projectes civictech ofereixen un gran ventall de possibilitats per millorar la societat en qualsevol relació entre les administracions públiques, empreses, governs, institucions i la ciutadania en camps com la salut, la educació, la participació ciutadana en la pressa de decisions o en enfortir el teixit social i productiu d’un territori.

CivicHub és un programa de incubació co-organitzat per CHAPTER#2, Ouishare España i PandoraHub que tindrà lloc a Mieres i altres indrets de la Garrotxa entre el Juliol i el Desembre del 2018.
Des d’ADRINOC estem col·laborant i recolzant aquesta iniciativa.

El programa es desenvoluparà durant el segon semestre del 2018 però per tal d’arrencar i ajustar continguts del programa alhora que es fa una primera crida a participants, s’ha creat un event pel divendres 20 de juliol a Olot.
En aquesta primera trobada física es convoquen possibles participants, per tal d’acabar d’adaptar el contingut i el format del programa a les necessitats dels seus participants (sobretot els que vinguin el dia 20 de juliol).

Si estàs interessat en la proposta, trobaràs informació de la sessió del dia 20 de juliol, a l’event del facebook següent (i que pots compartir amb qui creguis oportú).
https://www.facebook.com/events/627667667603341/
Per si vols estar al corrent del programa, pots seguir el seu perfil al facebook
https://www.facebook.com/CivichubLaGarrotxa/

36880715_263592064221821_1249676217158729728_n