SANT JORDI 2020

Com bé sabeu s’ha prorrogat l’estat d’alarma i la celebració de sant Jordi s’ha traslladat a una altre data. L’ajuntament i la biblioteca es sumen a la iniciativa dels diferents gremis i a la del Departament de Cultura per donar suport a les llibreries, a la lectura i per celebrar d’alguna manera Sant Jordi des del confinament. Per això us donem a conèixer la següent informació per si voleu participar-hi:

 

  • Celebració de Sant Jordi 2020

El Gremi de Llibreters de Catalunya, amb el conjunt de Gremis de la Cambra i el Gremi de Floristes de Catalunya han traslladat la tradicional venda de llibres i roses al proper 23 de juliol si les condicions sanitàries ho permeten. Malgrat això, tots i totes podem continuar donant suport a les llibreries de proximitat a través de la campanya #senseparadesperòsenseparar per tal que biblioteques i la ciutadania en general continuem comprant llibres de manera telemàtica. Mitjançant el directori de llibreries agremiades podeu accedir a les botigues virtuals de les llibreries de la vostra localitat (https://gremidellibreters.cat/llistat-establiments/). Des de la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques us convidem a continuar realitzant compres a les llibreries i a que en feu difusió a través de les xarxes amb l’etiqueta #senseparadesperòsenseparar comentant els títols adquirits i el nom de la llibreria on heu realitzat les compres.

Per al mateix 23 d’abril, el Gremi de Llibreters promou l’acció #llibresalaire de manera que a les 12 h i a les 18 h tothom surti a les finestres, als terrats, patis o balcons de casa i es llegeixi en veu alta, per acabar amb un aplaudiment amb el crit del nom de la seva llibreria.

Igualment, des del Departament de Cultura i com els darrers anys per aquesta data, tornarem a fer el cicle de #LletresLiures per tal de convidar a la ciutadania a llegir en veu alta els textos de la seva elecció. Us convidarem a que enregistreu en vídeo la vostra lectura (màxim 2 min.) i a que la difongueu per les xarxes.