Subvenció per a despeses d’organització d’esdeveniments de caràcter firal 2020 – Fira Santa Llúcia

Amb el suport de la Diputació de Girona, l’Ajuntament ha pogut cofinançar part de la despesa de la Fira de Santa Llúcia.

El cap setmana 12-13 de desembre 2020, arrel de la situació de la Covid 19, no es va poder dur a terme el típic Mercat d’Artesania ni altres actes que sempre s’organitzaven, però sí les exposicions:

  • Instal·lació fotogràfica retrospectiva de la Fira de Santa Llúcia per deixar constància dels orígens d’aquesta fira que es remunta a l’any 1393
  • Exposició Camí de Pessebres 2020 – pessebres i creacions nadalenques que es poden veure seguint un itinerari urbà per llocs emblemàtics del poble i en aparadors d’antigues botigues. Cada ubicació presenta l’obra d’un/a pessebrista o d’un/a artista local, o bé d’un grup de persones que han treballat en col·laboració.

Alguns dels establiments de restauració del municipi també van oferir un plat especial de Santa Llúcia, i aprofitant que aquesta Fira obre les portes al Nadal, es va fer la col·locació d’una bústia de recollida de cartes de SS.MM. Reis Mags d’Orient.