Subvenció per la organització d’esdeveniments de caràcter firal 2019 Diputació de Girona – Fira Santa Llúcia

Amb el suport de la Subvenció de la Unitat de Gestió de la Informació.- Subvenció per la organització d’esdeveniments de caràcter firal per l’exercici 2019 de la Diputació de Girona, l’ajuntament de Sant Feliu de Pallerols ha pogut cofinançar la Fira de Santa Llúcia.

El dies 13, 14 i 15 de desembre de 2019 es van realitzar els diferents actes i activitats de la Fira de Santa Llúcia a Sant Feliu de Pallerols, de manera molt satisfactòria.

El divendres dia 13 es va inaugurar l’Exposició fotogràfica El Tren d’Olot de l’Arxiu Comarcal d’Olot.

El dissabte 14, com cada any es va portar a terme la IX Subhasta en benefici de la Fundació Oncolliga de Girona, seguidament la cercavila de Trabucaires a càrrec de l’Associació de Bandolers d’en Trucafort, i finalment la presentació del llibre El Cançoner de Can Ventura dels autors Josep Garcia i Pep Vila.

El diumenge 15, durant tot el dia al centre històric del poble hi va haver fira-mercat d’artesania, exposicions (de pessebres, bestiar, maquinària i vehicles antics), i diverses activitats lúdiques, socials i culturals. D’entre les activitats destaquen la XXV Pedalada popular, el XXIII Tast gastronòmic, IV Cagada del Tio Popular, cercavila dels timbalers Tamboketes, demostració Unitat Canina de recerca, On caga la vaca?, i finalment la botifarrada a favor de la Marató de TV3.

L’import concedit per part de la Diputació de Girona ha estat de 1.400,00 €.

fira