VISITA DEL PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DE LA GARROTXA JUNTAMENT AMB ELS MEMBRES DE LA COMISSIÓ PERMANENT DEL MATEIX CONSELL A LES OBRES DE LA NOVA RESIDÈNCIA CENTRE DE SERVEIS PER A LA GENT GRAN

NOTA DE PREMSA

L’any 2013 l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols va aprovar la construcció d’un Centre de Serveis per a la Gent Gran al municipi. Actualment, la residència Centre de Serveis per a la Gent Gran de Sant Feliu de Pallerols arriba al final de la construcció de la seva primera fase, que acollirà a un total de 21 usuaris residents.

Avui, el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona, juntament amb els membres Comissió Permanent del mateix Consell, els consellers Josep Berga, Mar Roca, Santi Reixach i Joan Casas han visitat les obres per tal de conèixer l’evolució del projecte, amb el que sempre han mostrat el seu suport, doncs es tracta d’un equipament que donarà servei tant a la gent gran del municipi com a ciutadans de la comarca i municipis propers. La visita també ha servit per començar a coordinar l’activitat d’aquest equipament amb la resta de serveis d’atenció a la gent gran que s’ofereixen des de la comarca. Per tal de dur a terme aquesta coordinació, l’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, organitzarà reunions amb els responsables dels municipis dins del radi d’acció de l’equipament per tal d’informar de tots els serveis de la nova residència.

La inauguració i posada en marxa d’aquesta primera fase està prevista pel proper mes de març.

La residència disposarà d’habitacions individuals i dobles, diversos espais comunitaris i un espai de cuina d’ús d’aquells residents que tinguin autonomia. La segona fase del projecte preveu un total de 65 places disponibles.

Durant la visita institucional, l’alcalde ha agraït el suport i la col·laboració del Consell Comarcal de la Garrotxa en el desenvolupament del projecte, gràcies al qual un equipament de serveis per a la gent gran es convertirà en referent al municipi.

IMG_5975