Funcionament

Cal que us descarregueu i imprimiu la butlleta que us facilita totes les coordenades de cada una de les estacions i on hi teniu un espai per respondre les cinc preguntes misterioses del circuit i que heu d’entregar en acabar el recorregut per optar als premis.

Aquestes butlletes també les podeu trobar als diferents establiments adherits a ATIC, a l’oficina d’informació i turisme (antiga estació de ferrocarril), a la biblioteca i a l’ajuntament.

La butlleta us facilita les coordenades de totes estacions, i a la targeta de cada una de les estacions trobareu la pista necessària per acabar de trobar la següent. La majoria de les estacions són cofres amagats, pocs són en cartelleres i tres són de pas, en aquestes no hi ha res a trobar, tan sols heu de canviar les coordenades al vostre GPS.

L’inici del circuit és a l’antiga estació del ferrocarril de Sant Feliu de Pallerols. Cal que trobeu el cartell corresponent per poder començar, ja que us facilitarà la pista necessària per anar a la primera estació.

COORDENADES INICI:   31T    45 90 60
                4   658  580
Totes les coordenades van amb WGS-84.

image

Oficina de turisme


Butlleta coordenades

Cliqueu aquí per descarregar la butlleta