Presentació

Viu l’aventura de Sant Feliu de Pallerols!

Voleu conéixer el poble en tot detall d’una manera divertida, entretinguda, fàcil i diferent que us porti per molts racons, els que us venen de pas i els amagats, aquells on no hi passaríeu si ningú us els suggerís?

Veniu amb el vostre GPS o telèfon amb GPS i gaudiu d’aquest circuit de geocaching, una aventura de 25 estacions que cal anar trobant per completar la ruta. Estacions amb informació d’interès sobre la nostra història, les nostres festes, el paisatge, pistes i unes preguntes que si les resoleu amb encert entrareu en un sorteig de premis. Sereu els afortunats dels fantàstics premis que l’ATIC (Associació de turisme, indústria i comerç) us ha preparat.

Un itinerari de 8 km. apte per a tots els públics, famílies, colles d’amics, parelles, etc. que us permetrà recórrer el poble i el seu entorn per tot de carrerons i racons màgics alhora que coneixereu la nostra històra i les nostres llegendes: Per què ens diuen Pescallunes, quins és l’origen del nostre Ball del cavallets, gegants i mulassa…. caminareu entre rierols, som poble de molins, passareu per uns carrerons que semblen passadissos secrets, caminareu per antics camins rals, per sobre un pontet romànic, racons encisadors, sota el verd dels nostres boscos frondosos, per l’origen i l’avui del poble i molt més!

Una manera divertida d’endinsar-se per un poble amb un circuit de geocaching, el circuit de geocahing turístic de Sant Feliu de Pallerols!

536 537 538 539 542 543 545 546 547 549